Wattson bar – ajánlatok

Wattson bár – ajánlat

Aktuális kiajánlónk:

Aktuális Itallapunk:

Felár esetén igénybe vehető szolgáltatások:

  • Fotós: 10.000 Ft / óra + áfa. Tartalmazza a 3 órás fotózást és a  képeket. Minden további óra plusz díjat von maga után. Szolgáltatás igénybevétele esetén szükségünk lenne arra az információra, hogy mikor kezdhet a fotós.
  • DJ: 100.000 Ft + áfa. Tartalmazza az 5 órás bulit, hangosítást, fényeket és a zenészt. Szolgáltatás igénybevétele esetén szükségünk lenne a stílus meghatározásra, illetve arra, hogy mikor kezdjen a zenész. 
  • Karaoke: 100.000 Ft + áfa. Tartalmazza az 5 órás bulit, hangosítást, fényeket. Szolgáltatás igénybevétele esetén szükségünk lenne arra az információra, hogy mikor kezdhet a karaoke gép kezelője.
  • Dj+Karaoke: 120.000 Ft + áfa. Tartalmazza az 5 órás bulit, hangosítást, fényeket. Szolgáltatás igénybevétele esetén szükségünk lenne a stílus meghatározásra, illetve arra, hogy mikor kezdjen a zenész. 
  • Étel: külsős partnerrel dolgozunk együtt. Az étlapunk lejjebb olvasható. A szolgáltatás igénybevétele esetén szükségünk lenne a pontos rendelési mennyiségekre az adott ételekből. Felhívjuk a figyelmet, hogy hétvégi kiszállítás esetén (Szo-V) felárra kell számítani, melynek összege 15.000 Ft.

FELÁRAS SZOLGÁLTATÁSAINK MEGRENDELÉSÉT A RENDEZVÉNY ELŐTT 2 HÉTTEL SZÜKSÉGES LEADNI.

Aktuális ételajánlatunk:

Bármi kérdés felmerülne keressétek bizalommal az ügyfélszolgálatunkat a 20/200-1000 -es telefonszámon vagy a foglalas@legjobbkocsma.hu email címen.